ASTROLOGIE KARMICA PDF

Attachment: descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak. Home RomanaAstrologie KarmicaDescopera elementele care definesc. Karma-Astrologie: das Horoskop als Spiegel vergangener Leben. by Dorothée Koechlin de karmica, 3. Astrologia karmica by Dorothée Koechlin de Bizemont. Astrologia karmica I; Author: Schulman, Martin; Book condition: Used; Binding: Paperback; ISBN L'Astrologie dans l'écriture.

Author: Shaktishicage Shakashicage
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 22 November 2015
Pages: 256
PDF File Size: 15.75 Mb
ePub File Size: 18.23 Mb
ISBN: 273-4-81357-931-9
Downloads: 6186
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tuzragore

Vechea obisnuinta i se tragea din pretentia ca ceilalti sa-l accepte, dorea sa fie bun n ochii oamenilor, ceea ce binenteles ca-l facea simpatic. Acum, la limitele acceptarii, este ca un mic copil pierdut n zapada iernii, aruncnd pe furis o privire la fereastra unui bordei luminat, cu speranta ca cineva sa vina sa l lase nauntru, departe de noaptea de afara. Le place munca, studiul, cercetarea, acumularea de cunoastere si detaliile, dar ignoreaza sensul spiritual n sine, sau energia pe care o urmaresc prin tenacitate si stabilitate.

Din toata harta, talentele sale creatoare sunt uzurpate, din cauza ca n adncul sufletului, si el este un copil.

Percepe lumea ca si cum nu i da tot ce poate. Rolul dominator din vietile anterioare l-a impiedicat n exprimarea sentimentelor sale si n a da glas convingerilor personale. Legaturile sexuale le realiza n functie de necesitatile sale de dominatie, viata sa particulara nu era influentata din punct de vedere moral.

Odata ce si-a gasit talentul din afaceri va ncepe sa fie acceptat de sistemul de astrlogie ale celorlalti, gasindu-si drumul napoi.

ASTROLOGIE KARMICA

Prin tot ceea ce realizeaza si nfaptuieste un individ, el acumuleaza si perfectioneaza cunostinte astrologle si vechi, pentru urmatoarea sa ncarnare, pana la asrologie moment dat. Pare ceva mai dificil, dar abia asa ncepem sa ne apropiem de adevarata cunoastere astrologica. Misiunea nu si-o poate ndeplini dect n cazul n care si gaseste o filozofie clara de viata. Si n ncarnarea actuala are la dispozitie rapiditatea n vorbire si n gndire, deci si o buna capacitate de comunicare.

Casa V-a foloseste atta energie pentru a acumula simpatie, nct nativul nu va gasi puterea de a mplini casatoria cu partenerul sau.

Nodos lunares y reencarnacion. Astrologia karmica I

Trebuie sa nvete a trai laolalta cu schimbarile. Devine att de absorbit de circumstantele lucrative, nct atitudinile de la munca l vor urmari n toate domeniile vietii.

  BUZ901 DATASHEET PDF

Marea sa fericire este ca pozitia pe care o are ofera altora adapost. Misiunea sa actuala este sacrificiul de sine si ajutorul pentru fericirea altora. Va fi nevoit sa mentina o distanta mai mare fata de viata exterioara n avantajul unei vieti mai linistite si mai armonioase. Karma sa este sa recunoasca n lume valorile spirituale, iar n legaturile sale sa fie atsrologie de o evolutie continua.

Capacitatea larga de a stabili relatii, provenita din vietile anterioare, l caracterizeaza si astazi, aastrologie deseori i aduce avantaje.

ASTROLOGIE KARMICA

Pentru a ncarca o karma si asa destul de dificila, sotul nu este prezent sau att de lipsit de caracter, nct nativul va trebui sa fie mama si tata deopotriva. Acomodarea este calea spre fericire.

Seamana foartemult cu o testoasa care tot si scoate capul din carapacea sa. Se pierde el n el nsusi. Ar trebui sa evite acele legaturi n care ar putea fi suparat sau nselat. Desi este ultimul care ar accepta sa admita deschis acest lucru, nu observa att de mult pe ceilalti ct se observa pe sine. Deseori poate remarca faptul ca ceilalti au ncredere n el fara nici o conditie, n schimb singuratatea intimitatii sale nu o poate nvinge.

Nodul Nord Lunar n Casa VI-a i acorda placerea de a-i ajuta pe ceilalti, nsa nu va putea face acest lucru cu adevarat bine pna ce nu accepta si aetrologie faptul ca a ales o viata de sacrificiu n aceasta ncarnare. Vechile legaturi si familia joaca un rol deosebit de important n viata sa, chiar si lamaturitate.

Are foarte multa experienta de viata n spatele usilor nchise, acolo unde ochii societatii obisnuite nu au posibilitatea sa vada. Poate fi un bun parinte adoptiv sau o gazda ospitaliera, pentru oameni fata de care nu are obligatii sociale.

Era atras de lucrurile misterioase si necunoscute, n situatiile grele si primejdioase vedea o provocare. Lectiile sale karmice constau n a-si dezvolta amabilitatea, si ntelegerea. Lectia Karmica nsa este aceiasi. Aceasta i vine extrem de greu, deoarece karmuca sa l-a nvatat pna acum sa cedeze, sa si plece capul.

Stiu sa aplice ordinele Semnelor de Foc, sa puna karmmica practica ideile Semnelor de Aer si sa realizeze visele Semnelor de Apa. Este bine sa ncerce uneori sa nesocoteasca asteptarile anturajului si sa nu doreasca cu orice pret acordul celor din zstrologie. Cel mai mare dusman al sau.

  BIRD WATCHING IN LION COUNTRY BY DR.DIRK DU TOIT PDF

Cautnd sa citeasca, sa exploreze lumea minunata a cunoasterii din jurul sau, dedica viata sa n cautarea a noi ntelesuri. Din cauza conditiilor norocoase de viata, detinea o libertate speciala, nefiind nevoit sa se ocupe de problemele kaarmica ale vietii de zi cu zi.

Legenda lui Rahu si Ketu o gasim detailiata n Purane- scrieri apologetice care continua scrierile Vedice ntre sec. Personalitatea sa cu nclinatii pasionale iradia o permanenta seninatate si astrolohie. De obicei o inflatie de ego este sursa problemei. Pentru aceasta afirmare si exprimare a Eului, etapa devine absolut necesara nlectia Semnelor de Foc. Poate avea tendinta sa devina protectorul sau sfatuitorul altora, sau sa emita largi teorii despre lume si viata.

Prima parte a actualei ncarnari este definita n mare masura de aceste caracteristici. Cea mai mare realizare a sa va interveni cnd va sti astrolkgie sa gaseasca termeni potriviti n explicatia procesului, indiferent daca ce-l care l asculta este un nvatat sau un om simplu. Trebuie sa-si elimine tendinta sa puna lumea n mici cutii, si sa caute samnta tuturor lucrurilor n el.

Semnul n care este pozitionat Nodul Kaarmica indica aspectele a caror importanta o preamareste.

descopera_elementele_care_definesc_viata_cristina_hlusak |

Regulamente severe i dominau vietile anterioare, cnd se straduia ca totul sa se deruleze conformplanului, nelund n considerare criteriile umane. Vrea cudisperare sa fie iubit, nsa remanenta tensiunilor sexuale din vietile anterioare sunt att de mari, nct confunda deseori ceea ce i este cu adevarat folositor. Detinea vaste cunostinte, telul vietii sale a fost de a nvata si de a preda mai departe nvatatura sa. Pozitia Nodului Nod Lunar indica caile prin care va putea sa dezvolte o viata roditoare prin servici n aceasta viata.

Acum, lumea argintie a manunchiului de vise ale sale este att de ornamentata cu notorietatea promisiunilor acumulate, nct are nevoie de un efort pentru a se scutura de aceste imagini.