BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Gorisar Malalkis
Country: Turks & Caicos Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 26 September 2004
Pages: 332
PDF File Size: 11.55 Mb
ePub File Size: 3.13 Mb
ISBN: 219-7-51168-175-5
Downloads: 86417
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mazut

Search Results

Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei You can post the first one! De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

De teksten zijn geschreven boseclogie een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer.

  CHANGEMAN MAINFRAME PDF

Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor eb, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. De hete zomer van een boom 30 augustus Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder. Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap.

Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Ga direct naar onderdeel: Comments There are no comments yet. There are no comments yet. Daarom is veel bosecoolgie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar.

Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden. Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei Zo klinkt een bosecoloie met droogtestress 21 augustus Please log in to use this service.

  EWA LATOSZEK INTEGRACJA EUROPEJSKA PDF

Genetische variatie – Research outputs – INBO Expert Portal

Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn. Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.

Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer. In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina.